InterieurSlaapkamer

3 manieren om je slaapkamer op te fleuren

Kun jij niet wachten om je slaapkamer een flinke make-over te geven? Vind je het op dit moment allemaal net iets te steriel en ‘kaal’? In deze blog willen we je graag drie manieren meegeven waarmee je jouw slaapkamer op een vrij simpele én goedkope manier kunt opfleuren. Dat het allemaal echt niet heel moeilijk en duur hoeft te zijn, blijkt wel uit onderstaande drie tips. Lees snel verder!

Verf één muur in een leuke kleur

Verreweg het grootste deel van alle mensen kiest ervoor om de muren in hun woning steriel wit te verven. Witte en gebroken witte latex zijn nu eenmaal makkelijk te verkrijgen. Je hoeft maar een willekeurige bouwmarkt binnen te stappen en de tien liter emmers komen je bijna tegemoet. Vaak ook nog eens voor een leuke aanbiedingsprijs, wat het natuurlijk alleen maar aantrekkelijker maakt om voor deze makkelijke en veelgekozen weg te kiezen. Toch kun je je op den duur aan die witte muren gaan storen. Onze eerste tip luidt dan ook: verf één muur in een leuke kleur. Ga naar de bouwmarkt, kies een leuke kleur uit en laat de verf in de gewenste hoeveelheid mengen. Dit mengen wordt direct op locatie uitgevoerd, waardoor jij jouw vers gemengde emmertje verf binnen enkele minuten al mee naar huis kunt nemen.

Subtiele (en minder subtiele) decoraties

Decoraties, sommige mensen moeten er helemaal niets van weten, terwijl anderen hun hele huis ermee vol hebben staan (zelfs op het toilet!). Toch kan een leuke decoratie hier en daar een simpele manier zijn om je slaapkamer op te fleuren. Je kunt hierbij kiezen uit meerdere subtiele decoraties zoals kaarsen op een sierlijk plateau en een klein plankje aan de muur met daarop een paar fotolijstjes. Of wat dacht je van enkele (vet)plantjes op de vensterbank? Je kunt echter ook veel grootser uitpakken natuurlijk. Heb je grote kale vlakken muur in je slaapkamer, maar heb je geen idee wat je met al die oppervlaktes aan moet? Laat dan eens een toffe foto op canvas drukken. Zo krijg je die muren makkelijk opgevuld.

Een wit dekbedovertrek is ook maar zo saai

Dekbedovertrekken zijn vandaag de dag te koop in allerlei vrolijke kleuren en leuke prints. Maak daar dankbaar gebruik van! Want eerlijk is eerlijk, een wit dekbedovertrek is ook maar zo saai. Gelukkig kun je tegenwoordig dus ook dekbedovertrekken kopen met een mooie bloemen- of natuurprint. Of wat dacht je van een kleurrijk ruitjes patroon? Voor welke print je ook kiest, één ding is zeker: onder een Cinderella dekbedovertrek droom je iedere nacht weer heerlijk weg!

Gerelateerde artikelen

Back to top button