Onderhoud & schoonmaken

Wil jij geen werk meer hebben van je dakgoten? 

Stel je voor: je staat op een ladder, gewapend met handschoenen en een emmer, terwijl je jezelf door een wirwar van bladeren, takjes en modderige troep worstelt. Het schoonmaken van je dakgoot kan een vies en tijdrovend klusje zijn. Gelukkig is er een oplossing! Met de Veilig Wonen verzekering van Univé hoef jij nooit meer zelf de ladder op te klimmen om je dakgoot schoon te maken. Voor een klein bedrag per maand kun je dit werk eenvoudig uitbesteden en kun je je dakgoot reinigen met Unive. Laat het zware en vuile werk over aan professionals die precies weten hoe ze je dakgoot grondig kunnen reinigen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over verstopte goten, lekkages of andere problemen. Met de Veilig Wonen verzekering van Univé houd je je huis in topconditie zonder zelf de ladder op te hoeven. Geniet van een schone en goed onderhouden dakgoot, terwijl jij je bezighoudt met andere belangrijke zaken.

Het belang van een schone dakgoot

Misschien vraag je je af: waarom is een schone dakgoot zo belangrijk? Een schone dakgoot is essentieel om waterschade en andere problemen in je huis te voorkomen. Het voorkomt overstromingen, lekkages en schade aan de fundering, muren en plafonds. Daarnaast voorkomt het verstoppingen en de opbouw van vuil, bladeren en takjes die schadelijk kunnen zijn. Verstopte dakgoten kunnen ook insecten, schimmels en bacteriën aantrekken. Daarom is regelmatig reinigen belangrijk. Met de Veilig Wonen verzekering van Univé kun je het dakgoot schoonmaken met Univé regelen voor een klein bedrag per maand. Hierdoor hoef je nooit meer zelf de ladder op om je dakgoot schoon te maken. Professionals maken een afspraak om de dakgoot te reinigen en nemen alles mee wat nodig is. Zo blijft je dakgoot in optimale staat zonder dat je zelf risico’s hoeft te nemen. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en sluit jouw verzekering vandaag nog af. 

Sluit je verzekering vandaag nog af

Je kunt eenvoudig de Veilig Wonen verzekering afsluiten via de website van Univé. Met een paar klikken kun je de benodigde gegevens invullen en het gewenste dekkingspakket selecteren. De online afsluitprocedure is snel en gebruiksvriendelijk, waardoor je binnen enkele minuten je verzekering kunt regelen. Het biedt je gemak en flexibiliteit, zodat je op je eigen tempo en op elk gewenst moment de verzekering kunt afsluiten. Met de online mogelijkheid hoef je geen afspraak te maken of fysiek naar een kantoor te gaan. Univé maakt het proces eenvoudig, zodat je snel en probleemloos kunt genieten van de voordelen van de Veilig Wonen verzekering.

Meer onderhoudstaken uitbesteden? 

Wanneer je meer onderhoud wilt uitbesteden, is Univé de partij die je graag helpt. Wat dacht je ervan om ook je cv-onderhoud uit te besteden aan de specialisten van Univé? Een monteur controleert jouw ketel tijdig en zorgt dat deze in goede staat blijft. Zo blijf je tijdens de winter altijd behaaglijk warm. Kijk ook even naar de schoorsteenveegverzekering van Univé. Een schone schoorsteen is namelijk van groot belang om veilig te wonen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button