VloerenWoontrends

De populairste vloeren van 2023!

De bouwsector verandert en innoveert voortdurend, en in de komende jaren zullen enkele van de meest populaire vloeropties drastisch verschillen van wat we tegenwoordig gewend zijn. Naarmate de technologie vordert, doen onze vloeropties dat ook, waardoor het belangrijk is om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends om een stijlvolle keuze te maken die niet uit de mode raakt.

Houten vloeren: duurzaam en natuurlijk

Naast hun praktische voordelen hebben houten vloeren ook belangrijke milieuvoordelen ten opzichte van synthetische alternatieven. Houten vloeren zijn duurzaam en natuurlijk in vergelijking met vinyl- of laminaatvloeren, die tijdens de productie of verwijdering giftige chemicaliën in de atmosfeer kunnen afgeven. Hout is daarentegen een hernieuwbare hulpbron die op verantwoorde wijze kan worden gewonnen uit duurzaam beheerde bossen zonder het milieu te schaden. Als gevolg van deze voordelen kiezen meer huiseigenaren ervoor om te investeren in hoogwaardige houten vloerproducten die jarenlang waarde en schoonheid aan hun huis zullen toevoegen.

PVC: duurzaamheid en stijl

Nu we richting 2023 gaan, is het duidelijk dat PVC-vloeren steeds populairder worden bij huiseigenaren. Dit type vloer biedt zowel duurzaamheid als stijl, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke ruimte. Als u overweegt uw vloeren het komende jaar te vernieuwen, zijn hier enkele van de meest populaire PVC-opties die u kunt overwegen. Een absolute hardlopers is de Floer walvisgraat orka onbehandeld vloer. Dit is een groot formaat visgraat in plak PVC. De afgelopen tijd zien wij echter ook een sterke groei op het gebied van click PVC vloeren. Deze kun je relatief eenvoudig zelf leggen.

Keramische tegels: elegant en veelzijdig

Keramische tegels zijn een van de meest populaire vloeropties voor zowel huiseigenaren als ontwerpers. Ze bieden elegantie, duurzaamheid en veelzijdigheid waardoor ze geschikt zijn voor elke kamer in huis. In 2023 verwachten we een toename van het gebruik van keramische tegels naarmate meer mensen hun schoonheid ontdekken. Een van de redenen waarom keramische tegels zo populair zijn, is hun veelzijdigheid. Ze zijn er in verschillende kleuren, vormen, maten en patronen, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt om veel verschillende looks te creëren. Of je nu gaat voor een traditionele of moderne look, er is altijd wel een ontwerp voor keramische tegels dat past bij jouw stijl. Keramische tegels zijn ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens. In tegenstelling tot andere vloeren, zoals tapijt of hardhouten vloeren, hoeven ze niet regelmatig te worden gestofzuigd of gepoetst, wat tijd en moeite bespaart.

Koop altijd bij een specialist

Wil jij een nieuwe vloer gaan aanschaffen en ben je nog aan het zoeken waar je dit het beste kunt doen? Dan adviseren wij jou om dit altijd bij een specialist op het gebied van vloeren te doen. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij vloerenzaak Solza.nl. Solza.nl is een échte specialist op het gebied van onder andere visgraat, walvisgraat en Hongaarse punt vloeren en beschikt naar een showroom midden in de Randstad ook over een super gebruiksvriendelijke webshop. Heb jij vragen? Dan stel je deze gewoon aan één van de vele specialisten. Wel zo fijn!

Gerelateerde artikelen

Back to top button